Allround, betrokken, professioneel

Mijn naam is Jan van der Kuip. Met al ruim 36 jaar ervaring in bouw- en huisvestingsprojecten, ken ik het klappen van de zweep.

Als zelfstandig eigenaar verantwoordelijk voor de projecten van KuipBegeleidt en de opdrachtgever altijd persoonlijk van dienst. Voor mijn dienstverlening maak ik naast mijn eigen expertise zonodig ook gebruik van mijn netwerk van professionals.

Vanuit zowel een bedrijfskundige alsook een brede bouwkundige achtergrond heb ik ruime ervaring in het organiseren en realiseren van huisvesting voor organisaties en hun mensen. Ik ben onder meer 24 jaren verantwoordelijk geweest voor de eigen bedrijfshuisvesting van Rabobank in Zuidwest Nederland.

Mijn drijfveer is om de maximale kwaliteit uit een huisvestingsinvestering te halen en tevens de gebouwde omgeving meer, c.q. langer, dienstbaar te laten zijn aan de maatschappij. En tegelijkertijd het milieu minder te belasten. Dit laatste gebeurt doordat, als de opdrachtgever zijn rol in het proces – en dan met name in de beginfase – professioneel oppakt, er een huisvesting ontstaat die langer aansluit op de marktvraag. Daardoor wordt een aanpassing verder weg in de toekomst verschoven. Bouwmateriaal hoeft minder frequent gerecycled te worden of verdwijnt niet zo snel als afval in het milieu. Tevens kan de beperkte menskracht, die aan het ontstaan is in de bouwwereld, efficiënter ingezet worden. 

Diensten

Ik ondersteun u vanaf het moment dat u zich bewust wordt van de niet meer passende huisvesting tot het moment dat een architect of bouwadviseur kan worden ingeschakeld.

Referenties

Kantoorgebouwen, callcenters, klantontvangstruimtes, winkels, magazijnen e.d. – bedrijfshuisvesting met eigen specifieke eisen.

Geeft advies en kaders voor bedrijfshuisvesting